Heras

Sinds de oprichting in 1952 heeft de Heras Groep zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken, naar een totaalleverancier van oplossingen op het gebied van perimeter protection met vestigingen in 12 landen en met meer dan 1100 experts.
Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhoud Heras oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Het doel van Heras is om het meest vooraanstaande merk te worden op het gebied van perimeter protection in Europa, door middel van betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Johan van de Wittenboer verteld dat hij al sinds 2001 werkzaam is bij Heras en verantwoordelijk is voor de integraties. ‘’Wij richten ons voornamelijk op de business to business markt en toegangscontrole is een belangrijk aspect’’. ‘’Wij werken dan ook graag met de Paxton Net2 producten zoals, de Entry panelen’’.

Van de Wittenboer geeft aan dat hij ook zeer tevreden is over Paxton en de producten die er worden aangeboden. In alle tijden als wij support nodig hebben staat het team voor ons klaar voor technische support.
Bij Heras wordt doelbewust gewerkt met integraties, de klant wil vaak een eenvoudig systeem dat handig uitbreid baar is. Paxton speelt hierin een grote rol, ‘’alle producten die worden aangeboden zijn uitbreid baar waardoor wij kunnen inspelen op de wensen van de klant ’’.

Contact gegevens Heras B.V.:
Hekdam 1 – Postbus 30
5688 ZG Oirschot
Tel: 088-2740274
https://www.heras.nl/