Van der Graaf Beveiligingstechniek – Aldrik Doornbos en John Bandsma aan het woord

Van der Graaf Beveiligingstechniek – Aldrik Doornbos en John Bandsma aan het woord

Van origine is Van der Graaf een elektrotechnisch bureau dat is opgericht in het jaar 1963. Uiteindelijk is Van der Graaf Installatietechniek doorgegroeid naar 4 BV’s: Van der Graaf Electrotechniek BV, Van der Graaf Warmtetechniek BV, Van der Graaf Technisch Beheer BV en Van der Graaf Beveiligingstechniek BV.

Van de Graaf Beveiligingstechniek BV bestaat sinds 2002. Wij spreken de twee eigenaren Aldrik Doornbos en John Bandsma in Groningen.
Aldrik Doornbos is sinds 1986 werkzaam in het bedrijf en John Bandsma is in 1991 erbij gekomen.Vanaf moment 1 hadden de heren een goede klik en inmiddels werken zij al ruim 33 jaar met veel plezier samen.

In het jaar 2010 hebben ze Van der Graaf Beveiligingstechniek BV overgenomen. Bij de overname hadden de heren een 5-tal monteurs in dienst en inmiddels zijn er 16 medewerkers werkzaam. Bandsma geeft vol trots aan dat hij altijd op zijn medewerkers kan rekenen en dat ze erg loyaal zijn. “In 2023 hebben we het 25-jarig jubileum mogen vieren van maar liefst 3 medewerkers!” Het team is divers en bestaat uit zowel jonge als oude krachten. “De jonge nieuwe krachten leren en lopen mee met de ervaren monteurs, zodat de kennis wordt overgedragen. Een fantastische mix.”

“Een onwijs diverse en leuke club bij elkaar.” Het is te merken dat samenwerken bij Van der Graaf Beveiligingstechniek BV centraal staat. “Ons werk is onze hobby, je moet iets doen wat je leuk vindt anders hou je het niet vol.” Doornbos voegt hieraan toe: “je brengt veel tijd met elkaar door, bijna net zoveel tijd met je collega’s als met je eigen gezin.’’

De slogan die bij Van de Graaf Beveiligingstechniek BV hoort is: “Wij helpen u beveiligen.” Dit is terug te zien in hun logo, waar een ridder met schild op is afgebeeld. Het bedrijf richt zich op uiteenlopende klantengroepen, zowel particulieren als op de zakelijke markt.

In Groningen, waar het bedrijf is gevestigd vragen we beide heren over de samenwerking met Paxton. “We installeren met regelmaat Paxton producten zowel Paxton10 als Net2. Het is gewoon een heel stabiel product.” Ze hebben onlangs een groot project mogen uitvoeren in Oost Groningen. Een fabriek in Sappermeer is volledig uitgerust met het Paxton10 systeem, waar de eindklant bewust voor heeft gekozen vanwege het eenvoudig beheer van onder andere poorten en slagbomen.

Verder geeft Bandsma aan: “in de tijd waarin we nu leven wordt zo’n beetje alles gefilmd doormiddel van beveiliging camera’s en dat is helaas nodig.  Bedrijven blijven investeren in beveiligingssystemen, waardoor wij ons brood kunnen blijven verdienen.”

Beide heren sluiten af: “Wij helpen U beveiligen en Paxton helpt met zijn goede producten en ondersteuning om dit waar te maken!’’

 

 

Contactgegevens:

Van der Graaf Beveiligingstechniek
Bovenstreek 2
9731 DH, Groningen
050-5425000
info@vdgbeveiliging.nl