GPS

GPS werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door Roger Lambie met als doel de meest actuele en performante oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en camerabewaking aan te bieden. Vanuit het hoofdkwartier in Genk staan iedere dag meer dan 30 gedreven en hoog opgeleide medewerkers klaar om die doelstelling waar te maken. GPS is actief in diverse sectoren op de Nederlandse en Belgische B2B-markt. Studio 100, Carglass en DELA zijn slechts enkele namen uit hun uitgebreide klantenportefeuille. .

“Een totaalpakket aanbieden en een duidelijk verhaal hebben naar onze klanten toe is van essentieel belang voor ons. De software ontwikkelen we van A tot Z in eigen huis en voor de hardware wenden we ons tot de oplossingen van Paxton”, zo vertelt Ben Muffels, accountmanager voor GPS. Ben werkt er ruim 8 jaar en houdt zich voornamelijk bezig met toegangscontrole en beveiliging. Zo vertelt hij dat er veel gewerkt wordt met de Net2-oplossingen van Paxton. Dit steeds zonder problemen. “We zijn heel tevreden over Net2 omdat het een complete toegangscontrole oplossing met diverse integratie mogelijkheden is. We hebben Net2 perfect geïntegreerd in onze eigen software en daardoor creëren we meerwaarde voor onze klanten” aldus Ben Muffels GPS.

“We zijn zeer blij met Paxton als partner voor de toegangscontrole hardware. Zij staan net als ons open om kennis en ervaringen te delen. Hier hechten we veel belang aan want daardoor kunnen we onze klanten steeds de beste oplossing aanbieden”, besluit Ben. .

Contactgegevens GPS :
Oosterring 9
3600 Genk
Tel: +32 89 62 04 40
www.gps-time.be