Waasland Security

In 2013 richtte Dave Arys de firma Waasland Technologies op. Deze naam bevat de breedste zin van het woord. Waasland Technologies wilde zich niet alleen richten op elektro installaties maar ook op beveiliging. Na verloop van tijd werd de vraag naar beveiligingsinstallaties steeds groter. Begin 2017 is daarom ook besloten om een naamswijziging door te voeren naar Waasland Security. ‘’Zo weten onze klanten dat wij ons specifiek focussen op security.’’ Aldus Dave.

Waasland Security focust zich voornamelijk op de business to business markt en heeft referenties als Coolblue, Brussels Airlines en sieraden merk Pandora. Dave doet ook nog veel installaties zelf om product kennis op te doen en blijft zo ervaring op doen. ‘’Dit geeft mij veel voldoening omdat ik precies weet welke mogelijkheden de producten bieden en hoe ze in werking worden gebracht.’’ Alle facetten van het installeren heb ik meegemaakt, van het werk voorbereiden tot het installeren bij de klant.’’

Dave is ook zeer te spreken over de ervaring met Paxton. ‘’Alles wordt gedocumenteerd, dat vind ik fantastisch. Bekijk nu eens jullie datasheets, ontzettend uitgebreid en alle belangrijke informatie terug te vinden’’. ‘’Als er problemen zijn proberen wij het eerst zelf op te lossen en mochten we er dan niet uit komen schakelen we de support afdeling van Paxton in’’.

Contactgegevens Waasland Security:
Anthonis De Jonghestraat 36F
B-9100 Sint-Niklaas
Tel: +32 3 289 83 21
info@waaslandsecurity.be